Pubquiz

Tijdens de pubquiz vliegen de ‘oh ja’ momenten je om de oren als je niet op tijd op de juiste feitjes komt. In 6 tot 8 rondes worden de teams, bestaande uit max. 6 personen, blootgesteld aan de meest uiteenlopende pubquiz vragen. De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes: ‘waar of niet waar’ en ‘petje op, petje af’.

De pubquiz, kent zijn oorsprong in de Engelse pubs. De kracht van de pubquiz ligt in de diversiteit van de vragen en is daarmee geschikt voor man, vrouw, jong en oud. Kortom, hilariteit en strijd voor iedereen. De pubquiz-kampioenen gaan naar huis met de eeuwige roem.

De quizvragen zijn geschikt voor elke leeftijdscategorie en elk niveau. De pubquiz is zeer geschikt voor uw personeelsfeest, vrijgezellenfeest of teambuilding. Wij gaan u een hilarische, gezellige en onvergetelijke quiz bezorgen.

Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een BBQ, buffet of een feestarrangement.

Buffetten

Heeft u een familiedag, receptie, bedrijfsfeest of verjaardag? En wilt u een smakelijke en gemakkelijke lunch, diner of dessert? Kies dan voor één van onze buffetmogelijkheden. Van lunch-, hapjes-, warme en koude buffetten tot aan stamppot- en dessertbuffetten. In een gezellig ambiance genieten u en uw gezelschap van heerlijke gerechten.

BBQ

Er is niks gezelliger dan na een mooie zomerdag lekker te BBQ-en. Op Landgoed Schuilenburg kunt u barbecueën na afloop van een activiteit maar u kunt dit ook doen als activiteit. We bieden verschillende barbecue-arrangementen: van uitgebreide barbecues op het landgoed tot aan barbecues op het water of bij het kampvuur.

Bekijk de BBQ-mogelijkheden.

Heeft u een speciaal dieet? Laat het ons weten.

Feestarrangementen

Vier uw feest op een idylische plek in de hof van Landgoed Schuilenburg! Onze unieke buitenlocatie geeft u een mooi uitzicht over rivier de Regge en de boten die over de rivier varen. Ook beschikt de locatie over een prachtige boomgaard met zeer oude fruitrassen die in het voorjaar volop in bloei staan. Een mooie locatie die geschikt is voor onder andere bedrijfsfeesten, familiefeesten, verjaardagsfeesten en buurtfeesten

Neem voor meer informatie contact met ons op.