Wildavond bij Schuilenburg

20 november 2021

Als de laatste zonnestralen verdwijnen, neemt de rood-gouden gloed van knapperende houtblokken in de vuurkorven het over. Huisgemaakte warme geurende glühwein staat voor je klaar. Welkom op de wildavond bij Landgoed Schuilenburg.

“De herfst is het seizoen voor heerlijke wildgerechten”, vertelt Robert Spenkelink. Robert is, samen met Rob Kleinsman, gast-kok op zaterdag 20 november en verheugt zich enorm op het buiten klaar maken van vier verschillende wildgerechten. “Wildgerechten zijn een passie van me en wat is er mooier dan lekker buiten genieten op zo’n mooie locatie.”

Bij het eten is er keuze uit fris, bier of wijn. In het arrangement zijn drie consumpties inbegrepen. Boek hier het arrangement

De avond wordt opgedeeld in vier rondes waarin telkens een wildgerecht centraal staat. Een prima manier om kennis te maken met wild. Als aan gast-kok Robert gevraagd wordt wat er op het menu staat antwoord hij lachend: “Een geweldige stoofpot van wildzwijn.” Meer wil hij er niet over kwijt: “Kom de rest zelf maar proeven.”

Karin Oostenbrink van Schuilenburg vertelt dat dit de eerste keer is dat ze een wildavond organiseert. “Best spannend om te zien of mensen dit waarderen. We hebben wel een limiet gesteld aan het aantal gasten dat kan deelnemen. Het moet een sfeervol buitengevoel geven.”
Voor het geval het regent wordt er gezorgd dat iedereen onder een dak kan plaatsnemen. Zowel de gastkoks als de mensen van Schuilenburg hebben er zin in!

Even wat praktische informatie:
Wildavond bij Schuilenburg
Datum: Zaterdag 20 november van 18.30 tot 22.30 uur
Prijs tickets:  € 45.00 p.p. incl. glühwein, 3 consumpties (fris, bier of wijn) en 4 wildgerechten
Boek hier het arrangement