Klompen Goa pad

Nog nooit op klompen gelopen? Dan is dit uw kans! Trek dikke sokken aan, klomp om de voet en wandel het Klompen Goapad. De klompenketting wijst u de weg en geeft u informatie en leuke vragen om onderweg op te lossen.

Het Klompen Goapad is zeer geschikt voor groepen van 2 tot 20 personen. De klompen zijn in verschillende maten beschikbaar.

Bent u met een grote groep? Dan is het mogelijk om van het Klompen Goapad een competatief spel te maken. Strijd in kleine groepen tegen elkaar, wie de meeste vragen goed beantwoord is de winnaar! Met meer dan 20 personen? Dan maken wij een draaischema voor u waarbinnen u verschillende activiteiten kunt doen.

Trek gekregen van het Klompen Goapad? Boek bij deze activiteit lekkere versnaperingen en drinken voor onderweg:

  • hapjes voor onderweg (blokjes kaas, Twentse worst en plakjes grillworst) 50 stuks € 27,50
  • pakje drinken € 1,25
  • blikje fris € 1,80
  • blikje bier € 2,10

Op pad met een knapzak
Als een echte boer op pad en onderweg picknicken? Boek dan bij deze activiteit een knapzak. Aan een lange stok zit een theedoek met daarin een pakje sinaasappelsap, een schuilenburgerbol met beenham en een boerenbol met kaas voor € 5,50 p.p. Voor de blagen, bolletje ham of kaas een pakje sinaasappelsap voor € 3,00 p.p.

Om er zeker van te zijn dat u deze activiteit kunt doen is reserveren gewenst.

Deze activiteit is ook te boeken in combinatie met een BBQ, buffet of een feestarrangement.

Buffetten

Heeft u een familiedag, receptie, bedrijfsfeest of verjaardag? En wilt u een smakelijke en gemakkelijke lunch, diner of dessert? Kies dan voor één van onze buffetmogelijkheden. Van lunch-, hapjes-, warme en koude buffetten tot aan stamppot- en dessertbuffetten. In een gezellig ambiance genieten u en uw gezelschap van heerlijke gerechten.

BBQ

Er is niks gezelliger dan na een mooie zomerdag lekker te BBQ-en. Op Landgoed Schuilenburg kunt u barbecueën na afloop van een activiteit maar u kunt dit ook doen als activiteit. We bieden verschillende barbecue-arrangementen: van uitgebreide barbecues op het landgoed tot aan barbecues op het water of bij het kampvuur.

Bekijk de BBQ-mogelijkheden.

Heeft u een speciaal dieet? Laat het ons weten.

Feestarrangementen

Vier uw feest op een idylische plek in de hof van Landgoed Schuilenburg! Onze unieke buitenlocatie geeft u een mooi uitzicht over rivier de Regge en de boten die over de rivier varen. Ook beschikt de locatie over een prachtige boomgaard met zeer oude fruitrassen die in het voorjaar volop in bloei staan. Een mooie locatie die geschikt is voor onder andere bedrijfsfeesten, familiefeesten, verjaardagsfeesten en buurtfeesten

Neem voor meer informatie contact met ons op.