Klootschieten

Lekker bezig zijn, maar ook genieten van de omgeving van Landgoed Schuilenburg? Dat kan tijdens de activiteit klootschieten. Gooi de kloot zo ver mogelijk en probeer de route met zo min mogelijk aantal worpen af te leggen. Best lastig, maar zeker het proberen waard! De route brengt u door de mooie natuur van het landgoed.

Trek gekregen van het klootschieten? Boek bij deze activiteit lekkere versnaperingen en drinken voor onderweg:

  • hapjes voor onderweg (blokjes kaas, Twentse worst en plakjes grillworst) 50 stuks € 27,50
  • pakje drinken € 1,25
  • blikje fris € 1,80
  • blikje bier € 2,10

Om er zeker van te zijn dat u deze activiteit kunt doen is reserveren gewenst.

Deze activiteit is ook te boeken in combinatie met een BBQ, buffet of een feestarrangement.

Buffetten

Heeft u een familiedag, receptie, bedrijfsfeest of verjaardag? En wilt u een smakelijke en gemakkelijke lunch, diner of dessert? Kies dan voor één van onze buffetmogelijkheden. Van lunch-, hapjes-, warme en koude buffetten tot aan stamppot- en dessertbuffetten. In een gezellig ambiance genieten u en uw gezelschap van heerlijke gerechten.

BBQ

Er is niks gezelliger dan na een mooie zomerdag lekker te BBQ-en. Op Landgoed Schuilenburg kunt u barbecueën na afloop van een activiteit maar u kunt dit ook doen als activiteit. We bieden verschillende barbecue-arrangementen: van uitgebreide barbecues op het landgoed tot aan barbecues op het water of bij het kampvuur.

Bekijk de BBQ-mogelijkheden.

Heeft u een speciaal dieet? Laat het ons weten.

Feestarrangementen

Vier uw feest op een idylische plek in de hof van Landgoed Schuilenburg! Onze unieke buitenlocatie geeft u een mooi uitzicht over rivier de Regge en de boten die over de rivier varen. Ook beschikt de locatie over een prachtige boomgaard met zeer oude fruitrassen die in het voorjaar volop in bloei staan. Een mooie locatie die geschikt is voor onder andere bedrijfsfeesten, familiefeesten, verjaardagsfeesten en buurtfeesten

Neem voor meer informatie contact met ons op.