Vechtdal autopuzzelrit

Even lekker er tussenuit. Gewoon gezellig met het eigen gezin, in de eigen auto op pad. Een mooie route, lastige puzzels, hersenkrakers en iets lekkers voor onderweg.

De start is bij Schuilenburg, waar je het routeboekje ophaalt met de puzzelvragen. Je kunt ook vooraf een heerlijke borreltas of picknicktas bij de puzzeltocht reserveren. Let op: reserveer een picknicktas of borreltas minimaal een dag van te voren. Dit kan telefonisch of via de mail.

Iedereen kan meedoen aan de opdrachten voor onderweg, kijk goed uit naar de foto’s! In de route zijn pauzeplaatsen aangegeven. Hier kun je even stoppen en iets lekkers uit de “borreltas” of picknicktas oppeuzelen. Of even de tijd nemen en je volle aandacht geven aan de hersenkrakers. Lekker moeilijke puzzels. Hou je niet van puzzelen? Dan sla je ze toch mooi over.
Alles mag, hoewel…… je moet je wel aan de normale verkeersregels houden!

  • Tijdsduur: +/- 3 uur
  • Let op: de route is alleen geschikt voor auto’s met een maximale hoogte van 2.20 meter en een breedte van 2.30 meter.
  • Kosten: Volwassene: dit is iedereen vanaf 13 jaar en de prijs is € 8,00 p.p.
  • Kinderen  van 4 t/m 12 jaar en de prijs is € 4.50 p.k.
  • Of per auto € 25.00
  • Deelname is voor eigen risico, Schuilenburg kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of anderszins. Zie ook deelnamereglement.

Borreltas

De borreltas bestaat uit: wrap hapjes, nootjesmix, plakjes twentse worst, blokjes kaas, borrelballetjes, blikje drinken naar keuze.
Prijs inclusief autopuzzelrit: € 16,50 p.p.

Voor de kinderen: blokjes kaas, komkommer, gehaktballetjes, mini candybar, pakje drinken
Prijs inclusief autopuzzelrit: € 9.50 p.p.

Picknicktas

De vorstelijke tas bestaat uit: sandwich bruinbrood met gerookte kip / sla/ roomkaas/ mango chutney , witte bol met bourgondische beenham/honing-mosterdsaus, petitfourtje , blikje fris naar keuze of blikje bier, shake met fruit
Prijs inclusief autopuzzelrit: € 18,50 p.p.

Voor de kinderen: mini donut, zacht bolletje kaas of zoetigheid, stuk fruit, pakje vruchtensap
Prijs inclusief autopuzzelrit: € 9.50 per kind