Salland autopuzzelrit

Even lekker er tussenuit. Gewoon gezellig met het eigen gezin, in de eigen auto op pad. Een mooie route, lastige puzzels, hersenkrakers en iets lekkers voor onderweg.

De start is bij Schuilenburg, waar je het routeboekje ophaalt met de puzzelvragen. Je kunt ook vooraf een heerlijke borreltas of een lunchbox bij de puzzeltocht reserveren. Let op: reserveer dit  minimaal een dag van te voren. Dit kan telefonisch of via de mail.

Iedereen kan meedoen aan de opdrachten voor onderweg, kijk goed uit naar de foto’s! In de route zijn pauzeplaatsen aangegeven. Hier kun je even stoppen en iets lekkers uit de “borreltas” of picknicktas oppeuzelen. Of even de tijd nemen en je volle aandacht geven aan de hersenkrakers. Lekker moeilijke puzzels. Hou je niet van puzzelen? Dan sla je ze toch mooi over.
Alles mag, hoewel…… je moet je wel aan de normale verkeersregels houden!

  • Tijdsduur: +/- 3 uur
  • Kosten:Volwassene vanaf 13 jaar kosten  € 8,00 p.p.
  • Kinderen van 4 t/m 12 jaar kosten  € 4,50 p.k.
  • Of per auto € 25.00
  • Deelname is voor eigen risico, Schuilenburg kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of anderszins. Zie ook deelnamereglement.

Lekker voor onderweg borreltas of een lunchbox

Borreltas bestaat uit:  nootjesmix, plakjes fuet , blokjes kaas, borrelballetjes, blikje drinken naar keuze.
Prijs € 9.50 p.p.

Voor de kinderen: blokjes kaas, snoeptomaatjes, gehaktballetjes, mini candybar, pakje drinken
Prijs € 6.00 per kind

of

Lunchbox bestaat uit: sandwich bruinbrood met gerookte kip / sla / roomkaas / mango chutney, witte bol met bourgondische beenham/honing-mosterdsaus, Petitfourtje, blikje fris naar keuze .
Prijs € 11.50 p.p.

Voor de kinderen: mini donut, zacht bolletje kaas of zoetigheid, stuk fruit, pakje vruchtensap
Prijs € 6.00 per kind