Themafeest: Sagenmysterie

Wilt u een origineel feest geven ter gelegenheid van bijvoorbeeld uw verjaardag, bruiloft of jubileum? Kies dan voor het themafeest de Sagenmysterie van Landgoed Schuilenburg. U heeft keuze uit verschillende opties. 

Sagenmysterie (theateruitvoering)

In de sfeervolle verduisterde wagenschuur van Schuilenburg vertelt sagenverteller Harm u allerlei huiveringwekkende en vrolijke verhalen van vroeger over onder andere de witte wieven en de duivel. Diverse personages in de verhalen komen tot leven en zullen verrassend tevoorschijn komen tijdens de vertellingen. Helaas lopen lang niet alle verhalen goed af.

Tijdsduur: 1 uur

Tarieven:
25 t/m 39 personen: € 7,50 p.p.
40 t/m 75 personen: € 7,00 p.p.

Sagenmysterie speciaal plus typetjes

Idem als Sagenmysterie, maar tijdens het middeleeuws maal of buffet zullen allerlei typetjes op een alleraardigste manier u vermaken met o.a. bedelaar, waarzegster, marskramer en natuurlijk onze dorpsomroeper Klepperderk.

Tijdsduur: 2 uur

Tarieven:
25 t/m 39 personen: € 16,50 p.p.
40 t/m 75 personen: € 15,50 p.p.

Sagenvertelling

In de sfeervolle verduisterde wagenschuur van Schuilenburg vertelt sagenverteller Harm u allerlei huiveringwekkende en vrolijke verhalen van vroeger.

Tijdsduur: 1 uur
Vaste prijs: € 97.50

De sagenmysterie is alleen te boeken in combinatie met een feestarrangement of een van onze horecamogelijkheden. De tarieven voor de mysteries zijn exclusief horeca.

Buffetten

Heeft u een familiedag, receptie, bedrijfsfeest of verjaardag? En wilt u een smakelijke en gemakkelijke lunch, diner of dessert? Kies dan voor één van onze buffetmogelijkheden. Van lunch-, hapjes-, warme en koude buffetten tot aan stamppot- en dessertbuffetten. In een gezellig ambiance genieten u en uw gezelschap van heerlijke gerechten.

BBQ

Er is niks gezelliger dan na een mooie zomerdag lekker te BBQ-en. Op Landgoed Schuilenburg kunt u barbecueën na afloop van een activiteit maar u kunt dit ook doen als activiteit. We bieden verschillende barbecue-arrangementen: van uitgebreide barbecues op het landgoed tot aan barbecues op het water of bij het kampvuur.

Bekijk de BBQ-mogelijkheden.

Heeft u een speciaal dieet? Laat het ons weten.

Feestarrangementen

Vier uw feest op een idylische plek in de hof van Landgoed Schuilenburg! Onze unieke buitenlocatie geeft u een mooi uitzicht over rivier de Regge en de boten die over de rivier varen. Ook beschikt de locatie over een prachtige boomgaard met zeer oude fruitrassen die in het voorjaar volop in bloei staan. Een mooie locatie die geschikt is voor onder andere bedrijfsfeesten, familiefeesten, verjaardagsfeesten en buurtfeesten

Neem voor meer informatie contact met ons op.